Skip to main content

Dragi naši kinolozi, ljubitelji pasa,

pred Vama se nalazi božično izdanje časopisa Moj Pas, koje je ovog puta prošireno na 114 stranica na kojima Vas čekaju razne kinološke poslastice za pročitat, naučit, prisjetit se i usvojiti neko novo znanje.

Prošla je još jedna naša zajednička kinološka godina. Mi, kinolozi u Hrvatskoj, jedna smo velika obitelj sa zajedničkim željama i ciljevima.
Želje ponekad dodiruju oblake, ciljevi se čine nedostižni, ali, dokazano je toliko puta, kad udružimo svoje snage, svoje znanje i volju, sposobni smo ostvariti svaku želju i dosegnuti daleke i visoke ciljeve.

Želim spomenuti hrvatske uzgajače, temelj svake nacionalne kinološke organizacije.
S njihovim uzgojenim psima sve počinje i na njihovim psima sve počiva. Hvala vam na trudu, na brizi i pažnji u uzgoju. Svaki vaš pas naša je nada za novog uzgajača i kinologa. Želim zahvaliti svim prijateljima i suradnicima koji su nam pomogli svojim
znanjem i vještinama kako bi ovaj naš časopis bio sve kvalitetniji i kvalitetniji.
Hvala i svima onima koji su pisali brojne izvještaje s kinoloških manifestacija te ostalim suradnicima koji su nesebično prenijeli i podijelili svoje znanje i savjete. Isto tako, želim posebno zahvaliti svim fotografima koji su nam ustupili svoje uratke te time bitno poboljšali izgled časopisa.

Svima vama i vašim obiteljima želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u novoj 2022. godini. Brinite o zdravlju vaših ljubimaca, skrbite za sve životinje, ispunite dobrotom svoja srca i zajedno krenimo prema ostvarenju novih želja i ciljeva.