Skip to main content

Svjetska izložba pasa dolazi u Zagreb!

Svjetska izložba pasa nije samo još jedna izložba pasa – to je okupljanje najboljih svjetskih čistokrvnih pasa, posvećenih uzgajivača i strastvenih izlagača pasa iz cijeloga svijeta. Uspješna kandidatura Hrvatskog kinološkog saveza za domaćinstvo ovog prestižnog događaja potvrda je iznimnog ugleda HKS-a u kinološkom svijetu. Ovo je prilika za veliki ponos kako za Hrvatski kinološki savez tako i za cijelu državu.

Domaćinstvo Svjetske izložbe pasa nije mali podvig i predstavlja monumentalan zadatak za HKS. Pred nama su sati planiranja, koordinacije i pedantne organizacije kako bi svim izlagačima osigurali sve kako bi se osjećali dobrodošli u Zagrebu.

Dok se Svjetska izložba pasa približava Zagrebu, Hrvatska predstavlja izvanrednu priliku da pokaže svoje poznato gostoprimstvo ljubiteljima pasa i međunarodnim gostima. Događaj neće samo istaknuti prekrasnu ljepotu zemlje koja oduzima dah, već će također prikazati njezino bogato kulturno nasljeđe i toplinu, gostoljubiv duh. Posjetitelje očekuje zaista impresivno iskustvo, gdje se mogu prepustiti najboljoj hrvatskoj kuhinji, istražiti povijesne znamenitosti i stvoriti nezaboravne uspomene uz svoje četveronožne prijatelje.

Svjetska izložba pasa puno je više od natjecanja; to je slavlje raznolikosti, ljepote i izvanrednih kvaliteta čistokrvnih pasa. Dok cijenjeni suci iz cijelog svijeta ocjenjuju najbolje predstavnike svake pasmine, gledatelji će svjedočiti oličenju pseće gracioznosti, atleticizma i temperamenta. Ovaj veliki događaj pruža neusporedivu priliku za okupljanje uzgajivača, izlagača i ljubitelja pasa, razmjenu znanja i uvažavanje iznimnih kvaliteta koje svaku pasminu čine jedinstvenom.

Srdačno pozivamo sve pseće entuzijaste i ljubitelje čistokrvnih pasa da nam se pridruže u Zagrebu na ovom nesvakidašnjem događaju. Bilo da ste uzgajivač, izlagač ili jednostavno ljubitelj pasa željan svjedočiti veličini Svjetske izložbe pasa, Hrvatska željno iščekuje vaš dolazak. Pripremite se iskusiti uzbuđenje, diviti se psećoj ljepoti i stvoriti drage uspomene koje će trajati cijeli život.