Skip to main content

Veseli nas što Vas još jednom možemo obavijestiti kako je Hrvatskom kinološkom savezu povjerena organizacija najveće kinološke manifestacije 2024. godine, Svjetske izložbe pasa.

Svjetska izložba pasa će se održati  25.—28. 04. 2024. godine u Zagrebu.
S obzirom na zahtjevnost organizacije ovakve velike manifestacije kao i na potrebu velikog broja osoba s odgovarajućim kinološkim znanjem, ali i drugim vještinama vezanim uz organizaciju ovakve manifestacije, ovim putem želimo pozvati sve zainteresirane koji bi svojim osobnim doprinosom mogli pomoći što kvalitetnijoj organizaciji.

U ovom slučaju poziv se ne odnosi samo na članove koji posjeduju stručno znanje za rad u izložbenim krugovima kao što su kinološki suci, pripravnici za kinološke suce, iskusni izlagači nego i svim ostalim  članovima pa i nečlanovima koji posjeduju bilo osobna ili profesionalna potrebna znanja kojim bi se mogli po Vašoj osobnoj procjeni na najbolji način uključiti u organizaciju.

Želimo napomenuti da prednost moramo pružiti članovima iz Zagreba i okolice odnosno onima koji u Zagrebu imaju mogućnost smještaja. 

Molili bismo sve zainteresirane da se jave najkasnije do 01.09.2023. na adresu elektronske pošte   worlddogshow@hks.hr

 

Hrvatski kinološki savez